Antalija 110€ – povratna avio karta iz Budimpešte

Povratna avio karta iz Budimpešte do Antalije

Ako planirate letovanje, a Antalija vam je dobra opcija, za 110€ možete pronaći povratnu avio kartu iz Budimpešte i to samo u ovom terminu, pa ako se razmišljate požurite. Od 7. do 16. juna možete pronaći avio kartu po ovoj ceni, a sve detalje možete pronaći klikom na dugme ispod.

Foto Pixabay.com

Ako vam ovi termini ne odgovaraju klikom na dugme iznad otvoriće vam se rezultati pretrage i možete izmeniti datume. U drugim terminima je čak i duplo skuplje, pa je ovaj termin dobra prilika ako želite da letite tamo.

Smeštaj u Antaliji

Najbolja opcija za smeštaj je naša pretraga. Zašto? Zato što gleda nekoliko sajtova za buking i poredi cene nekog smeštaja, pa vam ond aizbaci najpovoljniju. Možete sve da sortirate po popustu, pa tako da nađete smeštaje koji su višestruko sniženi.

Izleti

U Antaliji i okolo imate mnogo znamenitosti i zabavnih sadržajaa koji mogu da se posete, pa je šteta ne organizovati bar neki od izleta do tamo. Najbolji način za to je upravo GetYourGuide, a mi smo već pretražili za vas i možete neke od njih videti na banerima ispod.

Napomena. Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, niti agenti za iste, ne tražimo avio karte i ne sastavljamo aranžmane. Ako ne ukombinujete neke povoljne datume onda je bolja opcija možda razmotriti neku od agencija za ovu ponudu.

U cenu ove avio karte uključen je osnovni prtljag 40x30x20 i za sve opcije oko doplate istog raspitajte se na sajtu avio kompanije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *