584€ Vijetnam iz Ljubljane – Turkish

Danas smo našli jednu povratnu avio kartu iz Ljubljane do Ho Ši Mina u Vijetnamu po pristupačnoj ceni. S obzirom na kombinacije i cene, kao i to da se leti sa Turkish airlines ovo je povoljno, a povratna karta je 584€ i 593€ u zavisnosti od termina. Nakon našeg boravka u Vijetnamu pre 4 godine i punih mesec dana koje smo proveli tamo mi smo se zaljubili u ovu zemlju i napravili smo detaljan vodič na tu temu. Nakon informacija o kartama delimo i informacije gde možete pronaći smeštaj, kako organizovati izlet, ali delimo i link ka našem putopisu.

Termini putovanja su sledećI:

Ukoliko pročitate naš vodič o Vijetnamu onda će vam sigurno ovaj termin biti najzanimljiviji, a to je od 24. maja do 22. juna jer je Vijetnam nestvaran, a nudi toliko toga da je i mesec dana malo.

Klikom na termin videćete više detalja, a ako vam datumi ne odgovaraju nakon što vam se otvori rezultat pretrage izmenite datume i videćete koja je tada cena.

Vožnja čamcem po delti Mekonga

Kako naći smeštaj?

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu pa ako je jedan smeštaj jeftiniji na Agodi nego na Bookingu izbaciće vam Agodu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Vijetnamu?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive za vas i one su izlistane na banerima ispod.

Ako se spremate za Vijetnam na linku ispod možete pročitati detaljan vodič koji će vam biti od koristi, a u kombinaciji sa linkovima za smeštaj i izlete možete isplanirati samostalno putovanje tamo.

Ultimativni vodič korz Vijetnam

Kako se kretati po Vijetnamu?

Vozovi, busevi, najčešće sleeper busevi, ali i za sve one avanturiste koji vole motor iznajmljivanje ili kupovina istog je odlična opcija. Sve vrste prevoza daje pretraga ispod.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *