423€ – povratna avio karta za Šri Lanku iz Beograda

Šri Lanka nam je prvi beg zimi u leto. Tada smo želeli na Tajland, ali smo dobili preporuku upravo za ovo ostrvo u indijskom okeanu i ovo putovanje će nam ceo život biti urezano u sećanju. Sjajno iskustvo. Još uvek divlja, sa delovima netaknute prirode u kojoj ćete sigurno uživati. Palme, kokosi, plantaže čajeva, džungla, okean, peščane plaže, raj za surfere, slonovi koje često možete videti u prirodnom staništu, majmuni, drevni gradovi, bogata istorija, neverovatna hrana… sad kada pišemo ovo vratili bismo se.

Još ako kažemo da Šri Lanka nije skupa, da smo uspevali tamo da odemo i na doručak, ručak i večeru

Ukoliko ste planirali da prekratite zimu evo idealne prilike, jer su karte već od 423€, a termin putovanja je od 28. februara do 14. marta. S obzirom da se u ovom slučaju kombinuje sa WizzAir-om koji je low cost kompanija i morali bi da doplatite prtljag mi smo pronašli i još jednu opciju, a to je Qatar airways ali u terminu od 1. do 15. po ceni od 570€.

Povratna avio karta od Beograda do Šri Lanke
423€ – 28.02 – 14.03.

Ova opcija je low cost avio kompanija i prtljag koji morate doplatiti, a sve detalje pogledajte klikom na dugme ispod.


Povratna karta za 570€ od 1. do 15.03. – preporuka

Ova opcija je bolja jer je u pitanju redovna avio kompanija kod koje ćete imati kompletnu uslugu.
Mi smo leteli sa njima i bili prezadovoljni smo bili.

Kakva je nama bila Šri Lanka možete čitati u putopisu, a tu na sajtu su tri dela istog. Ovo je prvi.

Ture, izlete po ostrvu i karte za lokalitete možete pronaći ovde.

Smeštaj na Šri Lanki

Nije na odmet znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo.

Prevoz između gradova

Između nekih gradova imate lokalni autobus, koji dugo putuje, pa će vam neka druga opcija biti možda bolja. Najbolju opciju za prevoz između gradova možete pronaći OVDE

Napomena:

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog za povoljne avio karte i pomažemo sa linkovima na kojima možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *