420€ Povratna avio karta za Meksiko iz Budimpešte

Ljubitelji dalekih i egzotičnih destinacija znamo da ste se već pomalo smorili, jer nije bilo dugo ovakvih objava, ali evo ga. Vredelo je čekati :). Danas smo našli neke zanimljive letove za Meksiko Siti već od 420€.

Datum polaska je 20. januar, a povratka 12. februar. Leti se sa AirFrance-om, preseda se u Parizu i presedanje nije po milion sati, a sve detalje vezane za let videćete klikom na dugme ispod.

Ako želite da ostanete kraće po istoj ceni možete ići isto 20. januara, a vratiti se 27. januara ili 5. februara.

Znači 20. 01. – 27. 01. ili 20. 01. – 05. 02. Po istoj ceni možete se vratiti i 6. ili 7. februara.

Najbolje je da, ukoliko imate želju da putujete nekim drugim danima, proverite na pretrazi ispod koje su cene karata.

Kako se kretati kroz Meksiko?

Ukoliko idete na duži period, šteta bi bilo ne obići još nešto u Meksiku. Da biste videli najbolje opcije prevoza između gradova delimo sa vama pretragu ispod u kojoj to možete uraditi.

Smeštaj u Meksiku?

Nije na odmet znati da ovde možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo.

Kako bismo pomogli da organizujete samostalno putovanje možemo ostaviti još i link za pretragu i rezervaciju muzeja i tura po gradovima, a to je na dugmetu ispod.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

*Sve detalje vezane za prtljag i šta je uključeno u cenu avio karte proverite na sajtu avio kampanije, odnosno sajtu koji prodaje avio karte.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja, kao i procedure sa državom u kojoj je presedanje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *