Zanzibar 583€ povratna avio karta iz Budimpešte

Nedelja i kraj vikenda je idealna da se isplanira neka egzotična i veoma populara destinacija u poslednje vreme, a to je Zanzibar. Leti se iz Budimpešte u decembru i možete pronaći povratnu avio kartu u više termina po ceni od 583€. Ukoliko vam ovi datumi ispod ne odgovaraju pogledajte koja je cena za druge termine koji vam odgovaraju. Ako vam je kratak boravak tamo, spojite nekoliko termina, pa vidite koja je cena tada.

Foto – pixabay

Termini putovanja:

Smeštaj na Zanzibaru

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti na Zanzibaru?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a Zanzibar nudi toliko toga zanimljivog što treba videti. Ako planirate da idete sa ostrva na kontinent na safari raspitajte se oko procedure i vakcinacije.

*Napomena: Odmah da vam kažemo ako niste znali da mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, već ga organizujete samostalno uz pomoć linkova koji ostavimo u ovom blog postu.

Da li su sve ove informacije ovde koje nađete potpune i besplatne za vas?

Sve ono što podelimo u ovom tekstu je za vas besplatno, a ovde ćete, ako dobro iščitate sve, moći samostano da organizujete sebi povoljno putovanje i prilikom toga uštedite. Ako vam informacije koje nađete ovde koriste možete podržati naš rad tako što ćete nas častiti kafom na primer na sajtu https://www.buymeacoffee.com/jeftino_putuj

Kako kupiti avio kartu i koji prtljag je uključen?

Sve detalje vezane za prtljag videćete u procesu kupovine avio karte. Istu kupujete tako što nakon klika na datum koji vam odgovara, a koji smo gore ostavili odete na dugme kupi koje će vas prebaciti na sajt avio kompanije, odnosno sajt koji prodaje avio karte i tamo vršite plaćanje.

Sajt jeftinoputuj služi da daje informacije o povoljnim avio kartama, smeštaju i izletima i pomaže vam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *