WIZZAIR POPUST 20% – NAŠ PREDLOG BARI 21€

I ako ne znate i ako znate, Wizzair ima danas popust do 20% na pojedine letove pa da vam i mi za svaki slučaj prenesemo :). Takođe kao što ste navikli i mi dajemo predlog neke destinacije. Danas smo našli Bari po ceni od SAMO 21€ u terminu od 17-24.12.

Sve detalje vezano za let možete videti na LINKU.

Ako vam u procesu kupovine sajt preko kog kupujete ne ponudi opciju sa klubom idite na sajt wizzair.com i tamo kupite kartu.

Povoljan smeštaj u Bariju možete naći na OVDE.

Do Temišvara možete stići kolima što je naša topla preporuka ukoliko ste u mogućnosti, a takođe i preko nekoliko agencija koje rade transfere do aerodroma (mi imamo loše iskustvo sa mnogima pa ne možemo ni jednu da preporučimo). Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cene su važile u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *