WIZZAIR POPUST 20% NA SVE LETOVE, KARTE VEĆ OD 20€

Svi vi koji niste prijavljeni na newsletter Wizz-a i ne dobijate obaveštenja o popustima, delimo informaciju da ova avio kompanija danas daje popust do 20% na pojedine letove.
Promocija traje danas 04.09. do 23:59h. Ovo je idealna šansa da za predstojeća putovanja rezervišete karte po 20% nižoj ceni.

Neke od destinacija koje vam mi predlažemo da posetite i danas po promotovnim cenama kupite karte su:

Takođe, ako vam predložene destinacije i termini ne odgovaraju, možete i sami potražiti one koji vam više odgovaraju i pronaći karte po promo cenama.

*Na linku će vam se za neke letove prvo prikazati veće cene karte tj. one koje su aktuelne za sve oni koji nisu članovi klubaali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni koja je gore navedena. Ukoliko niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

Ako vam u procesu kupovine sajt preko kog kupujete ne ponudi opciju sa klubom idite na sajt wizzair.com i tamo kupite kartu.

Ove cene avio karata važe ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cene su važile u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *