WIZZAIR POPUST 20% NA LETOVE DANAS DO KRAJA DANA

Svi vi koji niste prijavljeni na newsletter Wizz-a i ne dobijate obaveštenja o popustima, delimo informaciju da ova avio kompanija danas daje popust do 20% na pojedine letove.
Promocija traje danas 04.10. do 23:59h. Ovo je idealna šansa da za predstojeća putovanja rezervišete karte po 20% nižoj ceni.

Ima puno destinacija koje možete posetiti i danas po promotivnim cenama kupiti karte za koji god period da vam odgovara. Sve detalje, kao i samu rezervaciju karata možete uraditi na pretrazi letova.

*Na linku će vam se za neke letove prvo prikazati veće cene karte tj. one koje su aktuelne za sve oni koji nisu članovi klubaali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po još nižoj ceni. Ukoliko niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

Ako vam u procesu kupovine sajt preko kog kupujete ne ponudi opciju sa klubom idite na sajt wizzair.com i tamo kupite kartu.

Ove cene avio karata važe ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cene su važile u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *