TEL AVIV – OD 42€ POVRATNA AVIO KARTA

Povratna avionska karta za Tel Aviv iz Temišvara po ceni od 42€ u terminu 21-30.06. Iskoristite ovu dobru ponudu i jeftinu avio kartu za Tel Aviv i ovog leta istražite Izrael. Za ovih devet dana možete pored Tel Aviva posetiti Jerusalim, a ako se dobro iskombinujete i deo Jordana, mi predlažemo Petru i Wadi Rum.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 71€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od 42€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. Ovo će vam se već pri ovom putovanju isplatiti, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :).

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Cena avio karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *