TEL AVIV – OD 28€ POVRATNA AVIO KARTA

Našli smo jednu baš povoljnu kombinaciju za praznik i neradne dane u februaru, a u pitanju je povratna avio karta za Tel Aviv iz Temišvara. Termin putovanja je 12 – 16.02. Cena za povratnu avio kartu je 28€ sa članstvom u WizzAir-u, a kako da uplatite članstvo i sve detalje možete pročitati ovde.

Sve detalje za let možete naći na sledećem linku.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 54€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite tačnije ulogujte se (već znate ako ste član :)) i istu ćete kupiti po ceni od 28€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. Ukoliko vas ne redirektuje na wizzair.com idite direktno tamo i pogledajte koja je cena.

Smeštaj u Tel Avivu možete naći i rezervisati na ovom linku.

Do Temišvara možete stići kolima ili preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *