TEL AVIV – 22€ POVRATNA AVIO KARTA IZ TEMIŠVARA

Danas je na sajtu Wizz Air’a popust pa povratnu avio kartu iz Temišvara za Tel Aviv možete kupiti već od 22€ ukoliko ste član wizz kluba, odnosno za 31€ ukoliko nemate članstvo.

Povratna avio karta za Izrael po ovoj ceni važi ukoliko na putovanje odete u terminu od 01 – 08. februara, tačnije na put krećete 01. 02. u rano jutarnjim satima dok se u Temišvar vraćate 08. februara rano poslepodne. Za sve detalje kao i za samu kupovinu karte kliknite na dugme ispod.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena u iznosu od 31€ koliko iznosi karta za sve oni koji nisu članovi kluba, kao što smo i napisali gore, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite tačnije ulogujte se (već znate ako ste član :)) i istu ćete kupiti po ceni od 22€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

Smeštaj u Tel Avivu, koji je zaista raznovrstan i svako može pronaći ono što mu odgovara, rezervišite klikom OVDE.

Do Temišvara možete stići kolima ili preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *