Sicilija – od 38€ povratna avio karta

Danas smo našli jednu jeftinu povratnu avio kartu iz Budimpešte za Kataniju (Siciliju) po super ceni od 38€ u terminu od 9-21.06. i u nekim drugim terminima (vidi dole) po sličnim cenama.

Da samostalno organizujete ovo putovanje može vam biti od pomoći ovaj naš blog post.

Sve detalje vezane za let od 9-21.06. možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo pokazati veća cena od 59€ ali ukoliko ste član WizzAir kluba pri kupovini karte se ulogujte i istu ćete kupiti za 38€ odnosno malo više (manje) ako kupujete za neke druge datume. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€, tako da se već pri ovom putovanju isplati, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :).

Jun je idealan za Siciliju, ali ukoliko vam je ipak jako blizu ovaj datum nudimo vam još neke opcije po sličnim cenama.

9-19.06. po ceni od 46€ (66€ bez kluba)
12-19.06. po ceni od 56€ 
(76€ bez kluba)
12-24.07. po ceni od 66€ (87€ bez kluba)

Na Siciliji može da se nađe baš povoljan smeštaj, a pogledajte neke od ponuda na sledećem linku.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom, po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Bud. Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm do 10kg.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *