Seul od 484€ – Povratna avio karta iz Budimpešte + plan puta

Još jedna dalja destinacija, ovog puta Seul u Južnoj Koreji i to iz Budimpešte, koja je lako i brzo dostupna naročito iz severne Srbije. U pitanju je direktan let u većini slučajeva.

Kao što znate mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, ali kao i uvek dajemo vam linkove i opcije uz pomoć kojih možete da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte za bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma.

Ovo je nekoliko termina koje smo našli kada je cena povratne avio karte za Seul oko 500€.

U još nekim terminima tokom marta, aprila i maja možete naći karte po sličnim cenama, a ukoliko vam gore predloženi ne odgovaraju najbolje je da na pretrazi ispod vidite cene za druge datume.

Organizacija putovanja i plan puta za Seul

Kao što znate mi nismo agencija, niti agenti za putovanja, već celo putovanje organizujete samostalno, a mi vam u pomažemo kroz linkove koje ostavljamo u tekstu da isplanirate putovanje. Ako vam ovaj tekst bude koristio da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite jednokratnim donacijama putem buymeacoffee.

Smeštaj u Seulu

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj u Seulu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu. Sajtovi na koje vas redirektuje su pouzdani, a mi svakako savetujemo da pre registracije na njima napravite nalog.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Seulu?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na sajtu čiji baner ostavljamo ispod.

Kako od Seula do nekog drugog grada?

Naša preporuka za prevoz između gradova i opcije za transfer od i do aerdoroma su GetTransfer ili 12GoAsia.

Ako vam otkažu let ili isti kasni možete naplatiti odštetu do 600€

Napisali smo detaljan tekst na ovu temu, pa ukoliko želite možete ga pročitati OVDE, a ako želite odmah da se žalite i aplicirate za odštetu to možete i putem ovog sajta.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

Šta je sa prtljagom koji može da se unese u avion?

Uvek dobijamo ovo pitanje i zato smo odlučili da u poslednje vreme uvek imamo ovaj deo u svakom postu. Možete videti koji je prtljag dozvoljen i uključen u cenu karte kada krenete u proces kupovine iste.

Obe fotke su sa Pixabay-a jer još uvek nismo posetili Seul

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *