Sardinija – 59€ Povratna avio karta

Povratna avionska karta za kaljari (Sardiniju) iz Temišvara, sa presedanjem u Bergamu po ceni od 59€. Termin putovanja 15.02-19.02.

Iz Temišvara se leti 15.02.  u 19:15 a po redu vožnje tamo biste trebali da ste u 20:05, dok je let za Kaljari iz Bergama u 21:30, tako da nije dogo čekanje.  U povratku je pauza između letova je nešto malo više od 11 sati, pa za to vreme možete otići do grada Bergama, gradskim autobusom koji staje odmah na izlazu iz aerodromske zgrade i vozi pravo do centra grada, ili možete preći u tržni centar koji se nalazi preko puta aerodroma i tamo utrošiti vreme do leta. Na vama je odluka, a mi bismo vam svakako pre predlužili obilazak ? 11 sati je i sasvim dovoljno da obiđete ovaj simpatičan italijanski gradić.

15.02. i 16.02. su u Srbiji neradni dani, tako da ako ih spojite sa vikendom i uzmete ponedeljak slobodan možete sasvim lepo uklopiti ovo putovanje. Sardinija je idalna za leto, ali ako vam nije primarno kupanje i u februaru ćete naći stvari koje možete da obiđete i u kojima možete da uživate.

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com

Cene karata važe ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada možete poneti i ranac ili torbu za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promena cene i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *