SANKT PETERBURG – OD 40€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BUDIMPEŠTE

Kao što smo i juče najavili, vraćamo se polako sa objavama jeftinih avio karata. Naravno da u ovom periodu neće niko putovati, ali pronašli smo jednu jeftinu avio kartu za Sankt Peterburg u novembru kada se nadamo da će se sve vratiti u normalu i moći lepo da se putuje opet.

Povratna avio karta iz Budimpešte za Sankt Peterburg može da se kupi za 40€ ukoliko na putovanje idete u terminu od 18. do 25. novembra. Na put bi krenuli 18.11. u rano jutarnjim satim,a a 25. biste prepodne bili nazad u Budimpešti. Sve detalje pogledajte klikom na dugme ispod.

Na linku će vam se prvo pokazati veća cena od 59€ ali ukoliko ste član WizzAir kluba pri kupovini karte se ulogujte i istu ćete kupiti za 40€. Takođe, ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 40€. Sve detalje vezane za članstvo i to kako kupiti kartu možete videti na ovom blog postu.

U Sankt Peterburgu potražite smeštaj i rezervišite isti klikom na dugme ispod.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *