RIM – OD 42€ POVRATNA AVIO KARTA

Povratna avionska karta za Rim iz Budimpešte po ceni od 42€. Mi predlažemo da termin putovanja bude 16-23.01.2018. Ukoliko vam pak više odgovara da putujete iz Temišvara, u Rim možete odleteti i odatle u istom terminu a cena povratne karte iznosi 45€.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada prolazi i ranac ili torba za laptop).

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.wizzair.com

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag kofer 55x40x23 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a promena cene je moguća od strane avio kompanije, a takođe i prilikom većeg broja poseta sajtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *