RIM– od 21€ POVRATNA AVIO KARTA

Danas do kraja dana, WizzAir ima popust do 20% na sve letove i ovo je idealna šansa da za predstojeća putovanja rezervišete karte po 20% nižoj ceni. Mi smo našli jednu veoma kartu i predlažemo putovanje u Rim. Povratna avionska karta za Rim iz Budimpešte po ceni od SAMO 21€ u terminu 23-30. 01. 2019.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena karte u iznosu od 36€ koja važi za sve oni nisu članovi klubaali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od 21€. Ukoliko niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

U ovom blog postu pokušali smo što više da vam približimo delove grada koje treba da obiđete, kako najlakše da se snađete i još dosta korisnih informacija koje će vam pomoći da samostalno otputujete na ovu destinaciju.

U Rimu može da se nađe smeštaj za svačiji budžet, a kompletnu ponudu pogledajte ovde.

Do Budimpešte možete stići kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *