RIM – 39€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BUDIMPEŠTE

Danas smo našli jednu jeftinu povratnu avionsku kartu za Rim iz Budimpešte po ceni od svega 39€. Termin ovog jeftinog letnjeg putovanja putovanja je 11 – 17. 07.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

U ovom blog postu pokušali smo što više da vam približimo delove grada koje treba da obiđete, kako najlakše da se snađete i još dosta korisnih informacija koje će vam pomoći da samostalno otputujete na ovu destinaciju i da najbolje iskoristite vreme koje ćete imati na raspolaganju.

U Rimu može da se nađe smeštaj za svakoga, pa sami OVDE vidite šta vam najviše odgovara i rezervišite.

Do Budimpešte možete stići kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x20x25cm dok uz doplatu možete poneti još i kofer, ali detaljnije pogledajte na sajtu avio kompanije.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *