Rim – 10€ avio karta u jednom pravcu (47€ povratna)

Ukoliko treba da idete u Rim na duži vremenski period i treba vam avio karta u jednom pravcu ovo je stvarno jedna baš niska cena. Putuje se iz Budimpešte.

Termin polaska je 8.08., a ukoliko želite da se vratite kada mi predlažemo to je 15.08.

Sve detalje vezane za povratnu avio kartu možete videti NA OVOM LINKU.

Ako idete samo u jednom pravcu ovo su detalji.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 69€ za povratnu avio kartu za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od 47€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. Ovo će vam se već pri ovom putovanju isplatiti, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :). Ako vam prijavi pretraga da je karta poskupela, probajte da je otvorite ponovo ili u incognito/private browser-u.

Kako da organizujem samostalno putovanje u Rim?

U ovom blog postu pokušali smo što više da vam približimo delove grada koje treba da obiđete, kako najlakše da se snađete i još dosta korisnih informacija koje će vam pomoći da samostalno otputujete na ovu destinaciju.

U Rimu može da se nađe smeštaj za svačiji budžet, a kompletnu ponudu pogledajte ovde.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacar. Ako idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Cena avio karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *