PREVEZA (GRČKA) – 67€ POVRATNA AVIO KARTA

Evo nas posle nekog vremena, a kao što ste mogli da pročitate u prethodnom postu putovali smo i nismo baš imali vremena da tražimo i objavljujemo letove jer nam je fokus bio na prikupljanu korisnih informacija koje ćemo u narednom periodu objavljivati. Nadamo se da ste i sami uspeli da nađete neke povoljne i zanimljive kombinacije kod nas na pretrazi letova.

Danas smo pronašli jednu jeftinu a interesantnu destinaciju u Grčkoj , Prevezu, na koju možete da odete na letovanje, po ceni od 67€ za povratnu avio kartu u terminu od 02. jula do 12. avgusta. Ukoliko ne možete na odmoru da ostanete dve nedelje, ima opcija odlaska i 05. avgusta po malo skupljoj ceni.
Preveza je odlična opcija ako želite da letujete na Lefkadi, jer je ovaj grad jako blizu. Takođe možete još neka lepa mesta u blizini da posetite, kao što su na primer Parga ili Sivota.

Na ovom linku možete pronaći detalje avio karte.

Smeštaj u Prevezi ili u nekom od gradova u okolini možete potražiti OVDE.

Do Budimpešte možete stići kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x20x25cm dok uz doplatu možete poneti još i kofer, ali detaljnije pogledajte na sajtu avio kompanije.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *