Portoriko – 306€ povratna avio karta

Povratna avionska karta za Portoriko iz Beča, po ceni od 306€. Termin putovanja je od 14.04-23.04. a dostupni su još neki termini u aprilu. Ukoliko ste nekada planirali ili imali želju da odete tamo ovo je izvrsna prilika. Na letu za Portoriko se prave 2 pauze, jedna u Amsterdamu, druga u Nju Jorku, a ukupno se putuje skoro 32 sata. U povratku je nešto bolja situacija, za 18 sati ste nazad.

Do Beča možete ići iz Beograda i Novog Sada, kao i mnogih gradova u Srbiji redovnim autobuskim linijama ili kolima. Cena povratne autobuske karte je oko 50€. Detalje za autobuski prevoz možete lako naći na google-u ako ukucate autobuske karte od Beograda (vašeg mesta), a možete videti i na ovom linku. Do Beča Takođe možete koristiti i blablacar.

Za Portoriko je potrebna viza, a identičan je vizni režim kao za SAD. Ambasada SAD se nalazi u Beogradu, Bulevar kneza Aleksandra Karadjordjevica 92, a broj telefona +381 11 706-4000. Sajt ambasade je https://rs.usembassy.gov/

Sve detalje vezane za prtljag možete videti na sajtovima avio kompanija KLM i Delta Air Lines, a detalje vezano za let najbolje da pogledate na kayak.de

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *