PORTO – OD 35€ POVRATNA AVIO KARTA

Jeftina povratna avionska karta za Porto iz Budimpešte u terminu 03-11.12. Kupite jeftinu povratnu avio kartu do Porta za samo 35€ i početak zime provedite istražujući ovaj prelepi portugalski grad.

Sve detalje vezane za let možete videti na ovom linku.

Ova cena karte važi ukoliko ste član WizzAir kluba i pri kupovini karte se ulogujte i istu ćete kupiti za 35€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

Smeštaj u Portu, za svačiji ukus i džep, možete naći na ovom linku.

Do Budimpešte možete stići kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *