POPUST 20% NA SVE LETOVE WIZZAIR-A DO KRAJA DANA

Svi vi koji niste prijavljeni na newsletter Wizz-a i ne dobijate obaveštenja o popustima, delimo informaciju da ova avio kompanija daje popust do 20% na sve letove i sve destinacije za članove svog discount kluba. Promocija traje danas 05.06. do 23:59h. Ovo je idealna šansa da za predstojeća letnja putovanja rezervišete karte po 20% nižoj ceni. Mi smo, kao i do sada našli nekoliko destinacija za primer pa ukoliko vam je nešto interesantno možete rezervisati za predložene datume ili potražiti nešto i sami.

Ako još niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€, tako da se već pri ovom putovanju verovatno isplati, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste ;).

Ima još puno destinacija koje možete posetiti i danas po promotivnim cenama kupiti karte za svoje naredno putovanje. Sve detalje, kao i samu rezervaciju karata možete pogledati na linku.

Ove cene avio karata važe ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cene su važile u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *