PARIZ – OD 54€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BEOGRADA

Danas smo našli jednu zanimljivu i više nego povoljnu ponudu i to ni manje ni više nego iz Beograda. Jeftina povratna avionska karta za Pariz po ceni od SAMO 54€ u terminu 20-25.11.

Sve detalje vezane za let pronađite NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 75€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite tačnije ulogujte se (već znate ako ste član :)) i istu ćete kupiti po ceni od 54€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€ i već pri ovom putovanju će vam se isplatiti.

Ako vam prijavi pretraga da je karta poskupela, probajte da je otvorite ponovo ili u incognito/private browser-u. Ako vam u procesu kupovine sajt preko kog kupujete ne ponudi opciju sa klubom idite na sajt wizzair.com i tamo kupite kartu. Kod nas na sajtu takođe možete pronaći detaljno uputstvo kako da kupite avio kartu preko WizzAir-a.

OVDE možete da rezervišite smeštaj u Parizu.

Vodite računa o oceni smeštaja, a nije na odmet ni da pročitate i utiske ljudi koji su ranije boravili u smeštaju kako biste izabrali onaj koji najbolje odgovara vašim zahtevima.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *