PARIZ, BARSELONA, MILANO KRUŽNO PUTOVANJE – 89€ POVRATNE AVIO KARTE

U ovoj kružnoj turi se kreće iz Beograda, a vraća se u Temišvar. U cenu su uključene povratne avionske karte (sa svim taksama) na sledećim relacijama: Beograd-Pariz, Pariz-Barselona, Barselona-Milano, Milano-Temišvar po ceni od 89€ ukupno za sve letove. Termin ovog kružnog putovanja je 25.03-02/03.04.2018. Nadamo se da će biti idealno prolećno vreme za obilazak ova 3 fantastična Evropska grada koja se jednostavno moraju videti i doživeti.

Iz Begrada za Pariz krećete 25. marta i u Parizu biste ostali 4 dana, a mi smatramo da će vam to biti sasvim dovoljno da obiđete sve znamenitosti. Putovanje bi nastavili 29.03. za Barselonu. Tamo bi uživali 3 dana i zatim svoje proputovanje nastavljate 01.04. za Milano. Za obilazak Milana će vam biti dovoljno 1-2 dana i 02. ili 03.04. bi krenuli nazad za Tamišvar i kući. Neke korisne informacije za Milano možete naći ovde.

Od Temišvara nazad kući možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do i od aerodroma ili kolima. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let Beograd – Pariz možete videti na www.wizzair.com.

Sve detalje vezano za ostale letove možete videti na www.ryanair.com.

Ova cene karata važe ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *