Pariz – 22€ povratna avio karta iz Sofije

Planiramo da ubuduće pokrivamo sa više objava celu teritoriju Srbije i regiona. Da ima sadržaja kako za one sa severa zemlje tako i one sa juga i iz drugih gradova regiona.

Danas smo pronašli jeftinu avio kartu iz Sofije za Pariz po ceni od samo 22€ ukoliko imate članstvo wizzaira, a 40€ bez članstva. 

Polazak 11. a povratak 18. marta.

Izvor pixabay

Sve detalje za ovu jeftinu avio kartu pogledajte na linku.

Prvo će vam se prikazati veća cena u iznosu od 40€, a ukoliko imate članstvo plaćate 21.55€, a potrebno je samo da kliknete u drugoj kartici na link Wizz Air. Ukoliko nemate članstvo ono se plaća 40€ i važi 2 godine za dvoje, a u tom slučaju možete razmotriti i cenu iz prve kartice koja je 37€ i u tom slučaju kartu kupujete preko eDreams-a.

Ako ste sumnjičavi i pitate se kako avio karta na sajtovima za prodaju karata kao što su kiwi, eDreams, smartfares i slično može da bude jeftinija, ne bojte se nije prevara. Ti sajtovi imaju kod avio kompanija specijalne pogodnosti, tako da oni supste dodatno cenu kako biste pre kupili kod njih nego na sajtu avio kompanije. Oni na primer dobiju 15% nižu cenu, a stave 10% i onda imaju zaradu onih 5%.

Smeštaj u Parizu

Na ovoj pretrazi možete potražiti najbolje ponude, a dobra je jer upoređuje isti smeštaj na nekoliko različitih sajtova i daje najbolju cenu. Možete sortirati i hotele koji su na popustu.

Kako da kupite avio kartu preko Wizzaira možete videti na ovom linku.

Ove cene avio karte su ukoliko nosite prtljag dimenzija 40 x 30 x 20 cm, a svaki dodatni prtljag se doplaćuje.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *