NAPULJ – 58€ POVRATNA AVIO KARTA NA LETO

Povratna avionska karta za Napulj iz Budimpešte po ceni od 58€ u terminu od 19-29.07. Kupite jeftine avio karte do Napulja, sa presedanjem u Trevizu u povratku i letujte ovog leta u Italiji. Na linkovima ispod vidite detalje.


Kapri

Iz Budimpešte za Napulj se kreće 19.07. dok se iz Napulja vraćate 29.07. do Budimpešte sa usputnim presedanjem u Trevizu. Imaćete par sati dok čekate sledeći let pa to vreme možete iskoristiti da obiđete i Trevizo koji se nalazi na samo 5km od aerodroma.

  • Detalje karte Budimpešta-Napulj koja košta 17€ ćete naći na OVOM LINKU.  
  • Povratak 29.07. a karta Napulj-Trevizo iznosi 19€, detalji su OVDE.
  • Trevizo-Budimpešta karta košta 22€, a NA LINKU OVDE ćete naći detalje.

Napomena: ako vam na linkovima izađe da je karta poskupela ili da je nema osvežite pretragu, moguće je da će se rezultat promeniti.

Dok ste u Napulju možete obići Sorento, Pompeju, Kapri, a možete otići i do Rima vozom. Iz Napulja je dobra konekcija sa mnogo gradova, pa za vreme boravka ovde možete napraviti plan da obiđete još neke zanimljive lokacije i plaže kojih u Italiji ne manjka. Ukoliko se odlučite da idete do Rima, u našem blog postu  pogledajte šta sve treba da obiđete i kako najbolje da iskoristite vreme u večnom gradu.

Smeštaj možete pronaći na ovom linku.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu dimenzija 35x20x20cm, mada može proći i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *