MILANO, LUKSEMBURG, PORTO, BRISEL – KRUŽNO PUTOVANJE – 77€ POVRATNE AVIONSKE KARTE

Jedno zanimljivo prolećno kružno putovanje u kom ćete obići jedan deo Evrope koji nije baš svakodnevno u ponudi. Na vama je samo da se organizujete, kupite karte i uputite tamo. Čak 5 letova po neverovatnih 77€ i sve takse su uključene u cenu. Ovo je idealna tura za sve one koji vole da lete.

Polazak je 8.03. iz Temišvara i leti se za Milano. Tamo ste to veče i sutradan ceo dan i 10.03. ujutru idete dalje za Luksemburg. U Luksemburgu ste 4 dana, tačnije do 14. marta odakle uveče letite za Porto. U Portu smo predložili da ostanete 5 dana, pa pored Porta možete obići i okolne gradove (na primer Lisabon koji je na oko 300km i ryanair ima jeftine letove do tamo). Odatle putovanje nastavljate 20.03. za Brisel gde ostajete još dva dana i odakle 22.03. letite nazad za Temišvar.

Ovde su svi detalji koje treba da vidite:

Nađite smeštaj na ovim destinacijama!

Booking.com

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada prolazi i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *