MAROKO – OD 59€ POVRATNA AVIO KARTA

Povratna avionska karta za Agadir (Maroko) iz Budimpešte po ceni već od 59€. Termin putovanja bi bio 13-20.05. Za nedelju dana koliko ste tamo, pored Agadira možete posetiti još i Esauiru i Marakeš.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo pokazati veća cena od 79€ ali ukoliko ste član WizzAir kluba pri kupovini karte se ulogujte i istu ćete kupiti za 59€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. Ukoliko se odlučite za članstvo već pri ovom putovanju isplati, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *