MALEZIJA – 343€ POVRATNA AVIO KARTA

Povratna avionska karta za Penang (Maleziju) iz Budimpešte po ceni od 343€. Primer termina putovanja je za vreme uskršnjih praznika od 04-19.04. a po istoj ceni su dostupni i još neki termini u aprilu, maju, junu i julu.

Za državljane Srbije potrebna je viza za Maleziju, ista se može dobiti elektronskim putem, a o tome koja su vam dokumenta potrebna, koja je procedura, kako se viza vadi i sve ostale detalje koji su značajni, potražite na ovom linku.

Sve detalje leta kao i samu kupovinu karte do Tajlanda možete videti ovde. Ukoliko karte želite da kupite direktno preko Qatar airways cena jedne karte iznosi 385€.

U ovu cenu karte je uračunat ručni prtljag težine do 7kg i još jedan čekiran kofer težine do 30kg.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *