Madrid 158€ povratna avio karta iz Beograda

Ovo je jedna odlična i prilično povoljna povratna avio karta za Madrid, pošto se na ovo putovanje ide u februaru za vreme praznika i neradnih dana. Još jedna odlična stvar je da se ne leti low cost avio kompanijom, ali klikom na dugme ispod ćete videti sve detalje.

Možete i u drugim terminima da nađete, možda i povonljije kartu, ali mislimo da je ovo idealna prilika da iskoristite neradne dane u februaru i otputujete. Ako vam ovaj termin ne odgovara probajte, kada vam se otvori rezultat pretrage klikom na gornji link, da odaberete druge datume i vidite cenu onda.

Ova objava vam može pomoći da organizujete samostalno putovanje jer ovde imate savet gde naći smeštaj, izlet, kako rešiti prevoz. Pored toga kod nas na početnoj strani imate i stranicu “Organizuj putovanje korak po korak” gde ćete videti mnogo više detalja.

Smeštaj u Madridu

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu, a vi se pre rezervacije istog na sajtu na koji vas redirektuje prvo registrujte.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Madridu i okolini?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive za vas i one su izlistane na banerima ispod.

Kako izbeći gužvu u muzejima i atrakcijama?

Gužvu na šalterima za kupovinu karata možete izbeći kupovinom istih preko interneta, ali u većini slučajeva imate i opciju da uđete u objekat preko reda kada to doplatite. Preporučujemo da to uradite na Tiquets.

Kako od aerodroma do Madrida

Naša preporuka za prevoz između gradova i opcije za transfer od i do aerdoroma je ovaj sajt.

Prevoz po Madridu i okolini

Na pretrazi ispod možete pronaći veoma povoljne karte za vozove i autobuse i tako se kretati između gradova dok ste tamo. Dodatna opcija je i rent a car.

Šta raditi i kako naplatiti ako vam let kasni ili ga otkažu?

Ukoliko vam let kasni, po regulaciji EU, imate pravo na odštetu, a možete dobiti i do 600€. Sve što treba da uradite je da se na sajtu AirHelp prijavite i to pod uslovom da:

  • vam let kasni minimum 3 sata,
  • letite u ili iz zemlje zemalja EU,
  • ste se na vreme čekirali na let (minimum 45 minuta pre zakazanog poletanja),
  • je aviokompanija odgovorna za kašnjenje (postojali su tehnički ili operativni problemi)

Više detalja možete videti kod nas u ovom blog postu

*Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovorno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *