LUKSEMBURG – 40€ POVRATNA AVIO KARTA

Povratna avionska karta za Luksemburg iz Temišvara, sa presedanjem u Bergamu po ceni od 40€. Termin putovanja 01.12-08.12.

Iz Temišvara se leti 01.12. za Bergamo, a sutradan ujutru za Luksemburg. Možete noćiti u Milanu ili Bergamu, a mi preporučujemo Bergamo zbog blizine aerodroma i kratke pauze između dva leta. U povratku je pauza između letova oko 6 sati, pa za to vreme možete otići do grada Bergama, gradskim autobusom koji staje odmah na izlazu iz aerodromske zgrade i vozi pravo do centra grada, ili možete preći u tržni centar koji se nalazi preko puta aerodroma i tamo utrošiti vreme do leta. Na vama je odluka, a mi bismo vam svakako pre predlužili obilazak ?

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com

Cene karata važe ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada možete poneti i ranac ili torbu za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a promena cene je moguća od strane avio kompanije, a takođe i prilikom većeg broja poseta sajtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *