Luksemburg 144€ povratna avio karta iz Beograda

Nismo baš jako dugo imali Luksemburg na sajtu, pa je red malo obnoviti i to za sve one koji žele ili iz nekog razloga moraju da putuju tamo.

Sve detalje za let videćete klikom na termin, dok ovde ostavljamo linkove gde da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte za bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma i šta raditi u slučaju da vam let kasni ili ga otkažu.

Povratna avio karta za Luksemburg iz Beograda

Prva stvar koja vam treba da biste stigli do Luksemburga jeste avio karta, a termin u kojem smo danas našli avio kartu po ceni od 144€ je od 04 do 09. marta. Sve detalja videćete klikom na dugme ispod, a tu i kupujete ovu kartu do Luksemburga.

Ukoliko vam datum ne odgovara ispod je i pretraga preko koje možete videti cene i opcije i za neke druge datume. Dosta nekih datuma imate po ovoj i sličnim cenama, pa verujemo da će tako biti i za one u kojima vam odgovara da putujete.

Organizacija putovanja

Kao što znate već mi nismo agencija i ne organizujemo putovanja, ali kao i uvek dajemo vam linkove i opcije uz pomoć kojih možete da se organizujete samostalno veoma lako.

Ako vam ovaj tekst bude koristio da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite donacijama putem buymeacoffee.

Kako pronaći smeštaj?

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se promoviše na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije. Vi ovom pretragom možete postići nižu cenu, a mi savetujemo da se registrujete pre kupovine karte.

Ako ste navikli na Booking, evo ga i ovde da možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Luksemburgu?

Detaljno šta videti i obići u Luksemburgu možete videti klikom na baner dole i videti koje zanimljive ture i izlete možete rezervisati.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

GDE ODLOŽITI PRTLJAG DOK OBILAZIŠ GRAD

Šta raditi i kako naplatiti ako vam let kasni ili ga otkažu?

Ukoliko vam let kasni, po regulaciji EU, imate pravo na odštetu, a možete dobiti i do 600€. Sve što treba da uradite je da se na sajtu AirHelp prijavite i to pod uslovom da:

  • vam let kasni minimum 3 sata,
  • letite u ili iz zemlje zemalja EU,
  • ste se na vreme čekirali na let (minimum 45 minuta pre zakazanog poletanja),
  • je aviokompanija odgovorna za kašnjenje (postojali su tehnički ili operativni problemi)

Više detalja možete videti kod nas u ovom blog postu

Idete sa avio kompanijom KLM i koje su opcije prtljaga možete videti u procesu kupovine avio karte.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte za bus i za voz između gradova, opcije za transfer od aerodroma i šta raditi u slučaju da vam let kasni ili ga otkažu, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *