LISABON – 25€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BEČA

Danas smo naleteli na jednu jeftinu ponudu za Lisabon po ceni od svega 25€ za povratnu avio kartu iz Beča. Termin putovanja je od 13-17.01.2019.

Sve detalje vezano za let potražite OVDE.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 58€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite tačnije ulogujte se (već znate ako ste član :)) i istu ćete kupiti po ceni od 25€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. Ukoliko vas ne redirektuje na wizzair.com idite direktno tamo i pogledajte koja je cena.

Smeštaj u Lisabonu možete naći i rezervisati na ovom linku.

Do Beča možete stići redovnim autobuskim linijama iz Beograda i Novog Sada, kao i iz još nekih gradova Srbije, takođe i kolima ili preko neke od agencija koje vrše transfere do aerodroma. Možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *