LARNAKA – OD 30€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BEOGRADA

Danas vam predlažemo jedno super povoljno putovanje, ovog puta iz Beograda, pa ako uspete da se iskombinujete ovo je super prilika da odete na Kipar po zaista povoljnoj ceni.

Jeftina povratna avio karta koju smo našli iz Beograda za Larnaku iznosi 30€, a putuje se u terminu od 3. do 7. decembra. Odlazni let je 03. 12. u rano ujutru, dok je povratak u Beograd 07. 12. u prepodnevnim časovima.

KLIKOM NA OVAJ LINK možete naći sve detalje vezane za let.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena karte u iznosu od 48€ koja važi za sve oni nisu članovi klubaali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od 30€. Ukoliko niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

Larnaka pruža velik broj smeštajnih kapaciteta za svačiji ukus i budžet, a neke od njih pogledajte OVDE.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *