Kolumbija (Bogota) 545€ – Povratna avio karta iz Beča + plan puta

Ovaj dan isto započinjemo sa jednom dalekom destinacijom, ali ovaj put na zapad, a u pitanju je Kolumbija. U poslednje vreme ovo je veoma popularna destinacija.

U ovom tekstu ćemo sa vama podeliti informacije o ovoj avio karti, ali i kao uvek predložiti gde da tražite smeštaj, prevoz, transfer od aerodroma i gde da potražite izlete. Ako vam znače ove informacije koje smo podelili da otputujete i lakše se organizujete možete nas podržati donacijama na buymeacoffee.

Povratne avio karte iz Beča do Bogote u Kolumbiji našli smo za od 545€ do 591€ u nekoliko termina. Iako ovo nije jeftina avio karta, za ovu državu je i te kako povoljna opcija.

Termini kada su avio karte za Kolumbiju manje od 600€

Kako naći smeštaj u Kolumbiji?

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu pa ako je jedan smeštaj jeftiniji na Agodi nego na Bookingu izbaciće vam Agodu. Svi sajtovi su pouzdani, ali kako bi se još dodatno osigurali naš savet je da napravite nalog na istima.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Kolumbiji?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u.

Transfer od aerodroma u Bogoti i kretanje po gradovima

U Bogoti možete da se krećete i javnim prevozom, ali ako ipak želite veću sigurnost najbolje je da platite auto i vozaća koji će vas voziti dok ste tamo, a to možete i ovde.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *