Kina (Ningbo) 451€ povratna avio karta iz Budimpešte

Jedna destinacija koju po prvi put objavljujemo na sajtu, a u pitanju je Ningbo jedan od onih manjih kineskih gradova od skoro 10 miliona stanovnika. Ako jurite poslovne prilike ili da odavde obiđete još nešto ovo je možda dobra prilika.

Po ceni od 451 do 493€ smo našli letove u nekoliko termina:

Ukoliko vam ni jedan od ponuđenih termina ne odgovara klikom na bilo koji link iznad će vam se otvoriti pretraga i tu izmenite datume.

Smeštaj u Kini

Kod nas na sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Svi sajtovi na koje vas pretraga redirektuje su pouzdani, a mi savetujemo da se pre rezervacije registrujete tamo.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo da možete i ovde to da uradite.

Kako samostalno organizovati putovanje?

Mi nismo agencija, kao što znate, ne organizujemo ovo putovanje, ali smo zato gledali da vam olakšamo maksimalno i napravili smo stranicu na kojoj imate korak po korak kako samostalno organizovati putovanje.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* Za sve informacije vezane za vizu, vakcinaciju i druge uslove najbolje bi bilo da se pre putovanja raspitate na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *