Kijev – 68€ povratna avio karta iz Budimpešte za Uskrs

S obzirom da nam mnogi pišu i pitaju za neke letove za vreme Uskrsa, odlučili smo da nešto objavimo. Nije pravilo što ranije kupite kartu biće jeftinija, već ona zavisi od algoritma avio kompanije, tako da ako vam se ne žuri ipak sačekajte jedno mesec, mesec i po dana pred put pa tada kupujte. Ukoliko volite da na vreme obezbedite kartu onda možete već sad.

Naš današnji predlog je za Kijev, glavni grad Ukrajine iz Budimpešte u terminu od 26. aprila do 3. maja.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Smeštaj u Kijevu možete naći ovde.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena karte, 81€ za sve oni koji nisu članovi klubaali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od 68€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

Kijev je glavni i najveći grad Ukrajine, sa preko 2,8 miliona stanovnika. Nalazi se na severu države na reci Dnjepar. U gradu postoji 25 muzeja, planetarijum, botanički i zoološki vrtovi, tako da vam mesta za obilaske i upoznavanje sa istorijskom i kulturnom baštinom neće manjkati.
Kijev, zbog velikog broja crkava i manastira, još od srednjeg veka nosi nadimak “Jerusalim Severa”, mada danas češće “Jerusalim istoka”.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *