Kankun (Meksiko) – od 350€ povratna avio karta iz Niša

Za Meksiko i ovaj deo sveta često mogu da se nađu povoljne karte iz Nemačke u ovom slučaju iz Dizeldorfa, a do tamo mogu da se nađu povoljni letovi iz Niša. Ryanair leti iz Niša za Dizeldorf, ali na drugi aerodrom. S obzirom da je polazak dan ranije sasvim je dovoljno vremena da se prevezete do drugog aerodroma i negde usput prespavate. Termin putovanja je od 7-24.06. Manje od jednog dana biste imali u odlasku i jedan dan u povratku. S obzirom da su ovakvi letovi mnogo skuplji iz Srbije ovo je neki kompromisi (pauze između letova, presedanje i promena aerodroma) na koji moramo da pristanemo ako hoćemo da prođemo jeftinije.

Jun nije najidealniji mesec za posetu Kankunu, ali svakako je povoljniji, a vreme sa vremenom se nikad ne zna, može da iznenadi i da bude bez kiše.

Sve detalje vezane za let iz Dizeldorfa za Kankun možete videti OVDE

Detalji vezani za let iz Niša do Dizeldorfa su ispod:

Sve detalje vezano za let od Niša do Dizeldorfa možete videti na www.ryanair.com.

Sve detalje vezano za let od Dizeldorfa do Kankuna možete videti na linku gore ili linku avio kompanije

U cene karata je uračunat ručni prtljag kod Ryanair-a je do 10, a kod Eurowings-a do 8kg, tako da se morate uklopiti u 8kg, a ukoliko želite da ponesete i veći on se dodatno plaća.
Kada biste kupili karte koje uključuju veći prtljag cena bi bila negde oko 515€.
Cene i dozvoljene dimenzije možete proveriti na sajtovima avio kompanija.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a promena cene je moguća od strane avio kompanije, a takođe i prilikom većeg broja poseta sajtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *