Kankun (Meksiko) 366€ – povratna avio karta iz Frankfurta + predlog smeštaja, izleta, transfera

Verujemo da dosta vas ima želju da poseti Meksiko, pogotovo Kankun, a ovo je idealna prilika jer nije često ovoliko povoljna avio karta do tamo. Proleće je uvek dobar period za putovanje, a mi vam dajemo predlog par termina, a ako vam to ne odgovara po sličnim ili malo višim cenama možete pronaći u nekom drugom periodu. Danas smo našli povratnu avio kartu iz Frankfurta do Kankuna po ceni od 366€.

Takođe, kao i uvek do sada ovde su i opcije gde da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma .

Povoljni letovi do Kankuna u Meksiku

Ovo su neki od termina kada možete pronaći povoljnu avio kartu za Kankun iz Minhena.

Detalje kada se leti imate klikom na datume iznad, a ako vam isti ne odgovaraju ili biste da ostanete duže na pretrazi ispod pogledajte opcije za druge datume.

Organizacija putovanja

S obzirom da mi ismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, onda će vam biti od pomoći svi linkovi koje smo ostavili u ovom blog postu kao i blog post kako lako i jednostavno organizovati putovanje. Tu smo ostavili linkove i pretrage koje će vam dobro doći, a vezani su za informacije kako naći smeštaj, organizovati izlete, kretati se između gradova, kako rešiti transfere, ulaznice i bez čega ne treba kretati na putovanje.

Ako vam ovaj tekst bude koristio da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite jednokratnim donacijama putem buymeacoffee.

Smeštaj u Kankunu i u Meksiku

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se reklamira na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije. Vi ovom pretragom možete postići nižu cenu, ali i podržati naš rad.

Šta sve videti u Kankunu i okolini?

Ovde ostavljamo samo neke od zanimljivih izleta pa ako se odlučite za njih najjeftinije je da ih odmah online rezervišete.

Kako stići do Frankfurta iz Beograda?

Iz Beograda do Frankfurta možete stići direktim letom ili kombinovati neki od aerodroma do kojih su karte jeftinije, kao što su Baden-Baden, Memingem, Dortmund, pa autobusom ili vozom do Frankfurta.

Avio karte Beograd – Frankfurt ili neki od drugih predloženih aerodroma potražite na pretrazi ispod, a zavisno od datuma kada letite u Meksiko pogledajte ove karte.

Od aerodroma u okolini do Frankfurta najbolje da prevoz nađete i rezervišete na pretrazi ispod, jer ako kupite karte online unapred možete platiti dosta jeftinije.

Viza za Meksiko

Za Meksiko je potrebna viza, dobija se u ambasadi u Beogradu, besplatna je za držaljnae Srbije, a sve detalje možete pronaći na sajtu ambasade OVDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *