Kako najjeftinije stići do Barselone?

Sudeći po interesovanju posetilaca sajta, kao i drugara na društvenim mrežama Barselona je destinacija koja je jako popularna. Sigurno ste ili bili ili imate želju da idete i znamo da vas ova destinacija verovatno zanima. Mnogi su navikli da idu iz Beograda, smatraju to najelegantnijim rešenjem i neće da se cimaju do okolnih aerodroma, dok ima i onih koji vide prostora za uštedu, a može značajno da se u štedi i to naročito ako ide dvoje.

Zbog toga što je Barselona popularna i što su neki u nedoumici odakle leteti mi smo odlučili da u ovom postu nađemo predloge letova do tamo iz Budimpešte, Temišvara i naravno Beograda. Sada konačno možete videti odakle je najjeftinije naći avio kartu do Barselona i uporediti cene.

Budimpešta – Barselona, povratna avio karta za 32€

Najpovoljnija opcija definitivno je da za Barselonu letite iz Budimpešte. Cena je samo 32€ u terminu od 14. do 18. decembra, a sve detalje možete videti klikom na dugme ispod.

Povoljno možete ići i od 9-14. januara 2020. godine, 14-19. januara, kao i u još nekim terminima tokom januara meseca.

Temišvar – Barselona, povratna avio karta za 66€ (58€ sa wizz klubom)

Druga, takođe povoljna opcija je i let za Barselonu iz Temišvara, a cena zavisi da li ste član wizzair kluba ili ne, a ovde možete čitati o tome. Termin putovanja je od 18 – 22. novembra. 

Po sličnim i istim cenama možete ići od 22 – 29. novembra od 25. novembra do 2. decembra i od 2 – 9. 12.

Beograd – Barselona povratna avio karta 137€

Definitivno najskuplja opcija je iz Beograda, pa ako smatrate da vam se isplati i da vam je tako najbolje termin bi bio od 15-22. oktobra po ceni od 137€ a detalje za to možete videti klikom na dugme ispod.

U januaru možete naći neke slične cene, ali još su veće nego ove predložene, pa je najbolje da za letove iz Beograda sačekate neke promocije ili jednostavno da letite sa obližnjih aerodroma.

Šta obilaziti u Barseloni i okolo pogledajte ovde.

Na pretrazi ispod možete potražiti smeštaj.

Ovo je naša pretraga smeštaja i dobra je zbog toga što pravi poređenje istog smeštaja na više sajtova i daje najpovoljniju cenu. Ako se desi da vam preko iste otvara booking.com, odnosno redirektuje na isti možete primeniti uputstvo iz ovog videa koji smo objavili na našem Youtube kanalu.

Smeštaj možete naći i na pretrazi ispod ukoliko radije koristite booking.com

Do Budimpešte i Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu u Budimpešti, a ovom u Temišvaru nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

U cenu karte je uračunat najmanji prtljag (dimenzije zavise od avio kompanije), a ručni prtljag 55x40x20 doplaćujete dodatno. Sve detalje možete videti na linkovima gore koji vode do pretrage gde stoje detalji (a gde ih nema ima ih na sajtu avio kompanije).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *