Japan 502€ – Povratna avio karta iz Budimpešte

Danas malo neobičnija destinacija, za sve ljubitilje Azije i daljih destinacija odlična prilika. Japan je moderan, ispred vremena i svakako jedna druga slika Azije na koju ste navikli da gledate kod nas na Instagramu. Povratnu avio kartu do tamo smo pronašli iz Budimpešte za samo 502€. Termini putovanja su u maju i junu. Kartu možete kupiti ili pretražiti druge datume klikom na bilo koji datum ispod fotografije. U daljem tekstu podelićemo i informacije gde možete pronaći smeštaj, zakazati neku zanimljivu turu, transfer od aerodroma.

Foto pixabay

Kako naći smeštaj?

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu pa ako je jedan smeštaj jeftiniji na Agodi nego na Bookingu izbaciće vam Agodu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Japanu?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive za vas i one su izlistane na banerima ispod.

Kako se kretati po Japanu?

Brzi vozovi su jedna od stvari na koje pomislimo kada kažemo prevoz u Japanu, pa prema tome ima li išta bolje od toga. Ako čak i ne idete na taj način postoje i drugi načini prevoza, a za sve to je najbolje da koristite pretragu ispod, jer vam ona izbacuje i opcije za voz, avion, brod, autobus…

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *