Jamajka – od 345€ povratna avio karta iz Temišvara (povratak u Niš)

Danas smo napravili jednu kombinaciju za januar sledeće godine, da odete u toplije krajeve i prekratite malo zimu. U pitanju je direktan let za Jamajku (Montego Bay) iz Dizeldorfa po ceni od SAMO 300€. Za sve one koji nas prate iz ovog dela Evrope ovo je dobra prilika, kao i za sve vas kojima ovo ne predstavlja problem i cimanje. Termin putovanja je od 14.01-7.02.2019.

14.01. polazite iz Temišvara do Dortmunda, koji je na oko 70ak kilometara od aerodroma u Dizeldorfu. Iz DIzeldorfa letite 16.01. za Montego Bay i nazad krećete 6.02. dok slećete 7.02. u 10 sati ujutru na aerodrom u Dizeldorf. Odatle biste trebali da se iscimate do aerodroma Dizeldorf Weeze koji je na 70ak kilometara od gradskog aerodroma, jer odatle u 17:25 krećete nazad ka Nišu. Ovo je sajt na kome najlakše možete naći konekciju između ovih aerodroma i gradova autobusom ili vozom.

Od Temišvara do Dortumnda letite za Wizzairom, a cena karte je 31€ ukoliko imate članstvo, odnosno 41€ ako ga nemate. O klubu u wizzairu smo pisali u raznim postovima, a između ostalog i u ovom. Od Dizeldorfa do Niša idete sa Ryanairom, a cena karte sa ručnim prtljagom je 14€.

Sve detalje vezane za let Dizeldorf – Jamajka možete videti OVDE

Detalji za let od Temišvara do Dortumnda su OVDE

Detalji vezani za avio kartu iz Dizeldorfa do Niša su na ovom LINKU

Prtljag – S obzirom da su i Ryanair i Wizzair promenili politiku prtljaga, raspitajte se pre puta i iskalkulišite, da li možete da se spakujete u tako mali prtljag koji sad dozvoljavaju, pa ako ne dodajte i doplatite onaj malo veći 55x40x20 (za oko 7€ po letu) ili doplatite veliki čekirani prtljag ako mislite da će vam biti potreban. Od Dizeldorfa se leti kompanijom Eurowings koja po ovoj ceni takođe ima samo rulni prtljag do 8kg, pa ako želite da imate veći prtljag i obrok na letu, moraćete da doplatite 65€ po pravcu, a sve detalje videćet eu procesu registracije. Mi smo uspeli za 2 nedelje da se spakujemo u ručni prtljag, a neke stvari smo morali i da peremo, a ako je vama to naporno, doplate veliki prtljag do 20kg na svim letovima i cena će vas izaći oko 545€

Smeštaj na jamajci potražite ovde

Viza – Državljanima Srbije je potrebna viza za Jamajku, a cenu i ostale detalje možete videti ovde.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *