Istanbul od 84€ iz Niša i Budimpešte

Uvek popularna destinacija je Istanbul. Istanbul je veoma interesantnan i ako još niste bili ovo je možda prilika, a ako i jeste moguće je da ćete poželeti ponovo. Mi smo ga u prošloj godini dva puta posetili.

Ispod su cene za povratnu avio kartu, a u daljem tekstu predložićemo i gde da pretražite smeštaj i dati predloge za izlete.

Detalje leta možete videti klikom na datume iznad, dok su ispod fotografija detalji vezani za dalju organizaciju putovanja. Ako biste da putujete u nekom drugom terminu, klikom na bilo koji od ponuđenih će vam izaći pretraga u kojoj možete menjati datume i videti cene tada, a ukoliko biste da letite iz Budimpešte let možete tražiti svakodnevno, dok je iz Niša najbolje je da gledate da letovi budu utorkom, sredom, subotom ili nedeljom.

Istanbul

Smeštaj u Istanbulu

Smeštaj u Istanbulu možete pronaći i ovde. Pretraga koju vam prvu ostavljamo kombinuje nekoliko sajtova za rezervaciju smeštaja i daje smeštaje sa linkovima ka sajtovima na kojima su najpovoljniji. Na primer ako jedan smeštaj na Bookingu košta manje nego na Agodi pretraga će vam taj smeštaj prikazati na Bookingu.

Šta obići u Istanbulu?

U ovom blog postu dali smo neke predloge šta sve možete obići u Istanbulu besplatno.

Svakako predlažemo, pošto imate dovoljno dana, da neke stvari obiđete detaljnije, uđete na neka mesta, odete na ture u Istanbulu ovde možete pronaći nešto po vašoj meri.

Detalji

Mi nismo agencija, a na stranici O NAMA možete saznati više, koja je naša misija i na koji način možete podržati naš rad ako vam je ovo što delimo od koristi.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *