ISLAND – OD 83€ POVRATNA AVIO KARTA

Jeftina povratna avionska karta za Reykjavik (Island) iz Budimpešte po ceni od SAMO 83€ za vreme februarskih praznika, u terminu 16-23. 02.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Povratnu avio kartu po istoj ceni možete kupiti i u još par termina krajem januara i tokom februara.

Na linku će vam se prvo pokazati veća cena od 102€ ali ukoliko ste član WizzAir kluba pri kupovini karte se ulogujte i istu ćete kupiti za 83€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€, tako da se samo pri ovom putovanju isplati, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :).

Smeštaj u Rejkjaviku potražite i rezervišite OVDE.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *