Indonezija 524€ – povratna avio karta iz Sofije

Danas ostajemo dosledni dalekim destinacijama i ovog puta je u pitanju let za Džakartu u Indoneziji, a cena povratne avio karte u više termina tokom novembra je 524€ iz Sofije. S obzirom da su nam Budimpešta i Sofija dobre opcije za povoljne letove ne čudi što je ovaj let upravo odatle. Avio kompanija kojom se leti je Turkish.

Termini u kojima možete naći povratnu avio kartu po ovoj ceni su sledeći:

U ovom postu ćemo sa vama podeliti informacije o avio karti ali i kako naći smeštaj, prevoz po Indoneziji i šta obići.

Bali Indonezija

Kako naći smeštaj?

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu pa ako je jedan smeštaj jeftiniji na Agodi nego na Bookingu izbaciće vam Agodu. Svi sajtovi su pouzdani, ali kako bi se još dodatno osigurali naš savet je da napravite nalog na istima.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Indoneziji?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive u Džakarti i okolini za vas i one su izlistane na banerima ispod. Ako imate dovoljno vremena i idete na neke izlete i obilazite još neke stvari po Indoneziji preporučujemo da pogledate ovde za više detalja.

Kako se kretati po Indoneziji?

Vozovi, busevi, brodovi… na ove dve pretrage će vam izaći najbolje opcije. Tu su i 12go.asia kao najbolja opcija ili Omio na koji su mnogi navikli a čiju pretragu ubacujemo ispod.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *