IBICA – OD 52€ POVRATNA AVIO KARTA NA LETO

Jeftina povratna avionska karta za Ibicu iz Budimpešte po ceni već od 52€ u terminu od 28.07-04.08.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 74€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od 52€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. Ovo će vam se već pri ovom putovanju isplatiti, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :). Ako vam prijavi pretraga da je karta poskupela, probajte da je otvorite ponovo ili u incognito/private browser-u.

Ako vam u procesu kupovine sajt preko kog kupujete ne ponudi opciju sa klubom idite na wizzair.com i tamo kupite kartu.

Smeštaj na Ibici možete naći na ovom linku.

7 saveta kako da dodatno uštedite prilikom rezervacije smeštaja

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacar. Ako idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Cena avio karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *