Dominikanska Republika – od 316€ Povratna avio karta

Povratna avionska karta do Punta Kane u Dominikanskoj Republici košta 300€ iz Brisela, a termin putovanja je 25.10-08.11. Do Brisela možete stići iz Temišvara po ceni od 16€ za povratnu avio kartu, a leteli biste 24.10. dok bi povratak bio 9.11.

Iz Temišvara do Brisela je cena povratne karte 16€ a termin bi bio od 24.10-9.11. tako da biste morali da spavate u odlasku. U povratku ako ne kasni let (poželjno je da dođe i ranije, što nije nemoguće) i sve prođe u redu stižete knap na let za nazad. Potrebno je da se menja aerodrom, a po redu vožnje se stiže u 9:20 na Briselski aerodrom dok je povratak za Temišvar sa aerodroma Brisel Šarleroj, a između ova dva aerodroma ima sat vremena vožnje. Ukoliko imate vremena najbolje bi bilo da ostanete do 11.11. u Briselu kako se ne bi stresirali oko povratka. Takođe postoji mogućnost da iskombinujete da se vratite iz Brisela za Budimpeštu u popodnevnom terminu sa istom kompanijom 9.11. po ceni od 80€

Od Brisela za Punta Kanu termin leta je 25.10-08.11.

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Državljanima Srbije potrebna je viza za Dominikansku Republiku, a ista može da se izvaditi na aerodromu u Dominikanskoj Republici. Sve detalje možete naći na sajtu.

Sve detalje vezano za let od Temišvara do Brisela možete videti na www.ryanair.com.

Svs detaljs vezano za let od Brisela do Punta Kane možete videti na www.tuifly.be/en 

U cene karata je uračunat ručni prtljag 55x40x20cm, a ukoliko želite da ponesete veći on se dodatno plaća, a cene možete proveriti na sajtovima avio kompanija.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a promena cene je moguća od strane avio kompanije, a takođe i prilikom većeg broja poseta sajtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *