Do kojih destinacija možete leteti povoljno iz Beograda

Večito pitanje svih pitanja o kome dosta pričamo i pišemo, kako ovde na sajtu tako i na našem profilima na društvenim mrežama, a to je kako povoljno putovati i naći povoljne avio karte. Kako biste pronašli najbolju i najpovoljniju opciju letova najbolje je koristiti nekoliko izvora i uporediti cenu, a smatramo i da felksibilnost po pitanju datuma, destinacije na koju i destinacije sa koje idete može biti značajan faktor uštede. 

Kako ne biste pretraživali sve avio kompanije, gubili vreme i tražili najboju varijantu mi savetujemo da pogledate na pretrazi ispod koje su opcije za datume kada vam odgovara da letite. Ova pretraga vam izbacuje sve opcije, low cost avio kompanije, redovne avio kompanije i sajtove za prodaju avio karata i prvo će prikazati najpovoljniju varijantu za te datume. Svi sajtovi koje pretraga daje su pouzdani, a mi svakako savetujemo da prilikom kupovine avio karte budete ulogovani tamo, odnosno napravite nalog.

Ako još niste sigurni gde možete povoljno nastavite da čitate tekst i otkrićemo sve destinacije do kojih može povoljno. 

Do kojih destinacija i kojim danima možete leteti povoljno iz Beograda?

Ispod smo izdvojili destinacije do kojih često možete pronaći vrlo povoljne avio karte iz Beograda, a kako biste uspeli da ih nađete po najboljim cenama, ispod je spisak gradova i dana kada su karte najpovoljnije pa ih tražite tim danima. 

Od Beograd do Larnake na Kipru povoljne avio karte možete naći utorkom, sredom, četvrtkom, subotom i nedeljom. Po završetku sezone, od novembra se red vožnje proređuje pa karte možete naći samo sredom i nedeljom i za već od 30ak € ih možete kupiti.

Iz Beograd možete leteti i za Kopenhagen i letovi kreću od 17. jula, a povoljne avio karte na ovoj relaciji možete pronaći ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom.

Beograd – Bazel-Miluz-Frajburg je još jedan let koji možete povoljno iskombinovati, a jeftine avio karte tražite utorkom, četvrtkom, subotom i nedeljom, dok od novembra možete da ih tražite i sredom. Ovaj aerodrom se nalazi na tromeđi ovih gradova, pa je odlična opcija za odlazak u Bazel u Švajcarskoj, Kolmar i Strazburg u Francuskoj ali i Frajburg u Nemačkoj.

Avio karte na relaciji Beograd – Nica često mogu da se nađu od 35€, a ako želite da ih nađete po niskim cenama tražite letove ponedeljkom, sredom i petkom, dok se od novembra let sredom izbacuje pa su dostupni letovi samo ponedeljkom i petkom.

Do Pariza isto možete stići veoma povoljno direktnim letom iz Beograda. Leti se na aerodrom Paris Beauvaris, a avio karte tražite ponedeljkom, sredom, četvrtkom, petkom i nedeljom.

Na relaciji Beograd – Berlin povoljni letovi kreću od 17. jula i to sledećim danima ponedeljak, sreda, petak i nedelja.

Beograd – Dortmund povratna avio karta može da se nađe već od 30ak evra, a svakog dana su letovi tako da možete let tražite kada god da vam odgovara.

Pretražite letove za neke od ovih gradova

Ukoliko biste išli do Hamburga, takođe iz Beograda postoji direktna avio linija, a najpovoljnije karte su ponedeljkom, sredom i petkom, dok od novembra povoljne avio karte tražite utorkom, četvrtkom, subotom i nedeljom.

Za oko 60€, a često i za manje, može da se nađe povratna karta Beograd – Karlsrue/Baden Baden a najbolje je da avio karte tražite utorkom i petkom, ako biste putovali u oktobru onda tražite ponedeljak i petak, dok su od novembra jeftinije avio karte ponedeljkom i subotom.

Iz Beograda možete stići u Minhen odnosno Memingen svakog dana ćete naći povoljne avio karte.

Tokom letnje sezone, do kraja septembra, od Beograda do Krita (Heraklion) povoljne avio krate možete naći ponedeljkom, četvrtkom i subotom i za manje od 100€ otići na letovanje na ovo ostrvo u Grčkoj.

Ako biste da letujete na Zakintosu iz Beograda takođe za vreme letnje sezone, do kraja septembra, ima jeftinih avio karata. Ako povratne avio karte tražite utorkom i subotom iste možete pronaći već za 75€.

Od kraja septembra, tačnije 26.9. kreću letovi na relaciji Beograd – Milano/Bergamo i za 40e možete pronaći povratnu avio kartu ako je tražite ponedeljkom, sredom, četvrtkom, petkom i nedeljom.

Letovi Beograd – Rim od sredine jula mogu da se nađu svakog dana, a povratnu kartu do Rima možete naći već od 40€.

Ovde ispod možete potražiti i kupiti karte, ovim izlistanim danima, po najpovoljnijim cenama.

Malta je veoma popularna destinacija i lako i jeftino iz Beograda može da se stigne tamo. Ako odlučite da idete na Maltu i da putujete do kraja septembra onda karte tražite sledećim danima: ponedeljak, sreda, petak i nedelja. Ako biste leteli na Maltu iz Beograda u oktobru onda avio karte tražite sredom, petkom i nedeljom, dok su od novembra povoljne avio karte ponedeljkom, sredom, četvrtkom i petkom.

Od Beograda do Ajndhovena ima direktnih avio letova, a od sredine jula svaki dan možete pronaći povoljne karte. Iz Ajndhovena možete doći lako do Amsterdama vozom, a za tu opciju je najbolje da kartu za voz kupite online preko ovog sajta.

Nastavljamo sa letovima, samo da podelimo info da možete pronaći i smeštaj ovde na pretrazi ispod

Do Lisabona, od 18. jula kreću direktni letovi iz Beograda, a avio karte preporučujemo da tražite utorkom i subotom jer tim danima možete pronaći koliko toliko povoljne. Do ove, kao i većine destinacija leti WIzzAir, ali s obzirom da nekada i druge avio kompanije imaju povoljne letove najbolje da pretražite na pretragama iznad i posd ili stranici nađi let i smeštaj. Ovo je popularna destinacija, pa karte, za sada, nisu toliko jeftine, a nadamo da će biti i malo povoljnije.

Letovi na relaciji Beograd – Barselona za aerodrom El Prat, od sredine jula kreću da lete svaki dan tako da u najpopularniji grad Španije možete leteti kada god bam odgovara.

Barselona

Beograd – Geteburg povoljne avio krate mogu da se nađu ponedeljkom i petkom, a ako biste putovali od novembra možete tražiti karte i četvrtkom.

Letovi Beograd – Malme najpovoljonije mogu da se nađu sredom, četvrtkom i nedeljom jer tim danima ima direktnih letova sa niskobudžetnim avio kompanijama, a od oktobra se menja red vožnje pa avio karte tražite utorkom, četvrtkom i subotom.  

Avio karte Beograd – Stokholm često mogu da se nađu po niskim cenama, a kako biste prošli što povoljnije karte tražite za letove koji su utorkom, četvrtkom i subotom, dok od oktobra karte za prestonicu Švedske tražite samo utorkom i subotom.

Od kad je uvedena direktna linija Beograd – Abu Dabi nikad nije bilo jeftinije stići do Dubaija i Emiratal, ali i nehih daljih destinacija. Ako biste leteli u Abu Dabi u julu karte tražite za letove koji idu utorkom, četvrtkom, subotom, nedeljom, a u avgustu, septembru i oktobru je ubačen let i sredom pored gore pomenutih dana, dok će od novembra direktan let Beograd – Abu Dabi ići samo utorkom i subotom. 

Ko ima vizu, lako može da je izvadi ili mu ista nije potrebna, tu je i direktan let Beograd – London Luton, a karte tražite ponedeljkom, sredom, četvrtkom, petkom i nedeljom.

Tu je još i Ženeva, do koje povoljne avio karte iz Beograda možete naći za letove koji su ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom. 


Ovo su predlozi jeftinih direktnih letova iz Beograda, a kako će vam verovatno trebati i smeštaj, za koju god od ovih destinacija da se odlučite, ostavljamo ispod pretragu gde isti možete pronaći i rezervisati.

Ako ste ipak više navikli na Booking ostavljamo vam i pretragu ka ovom sajtu.

Nije loše znati da ovde ukoliko se odlučite da pored grada u koji letite obiđete i okolinu i odete do nekog od simpatičnih gradića u blizini, na pretrazi ispod možete naći i kupiti karte za prevoz.

Uvek savetujemo da se šetate gradom i upijate energiju, upoznajete ljude, vidite znamenitosti, ali i da mesta koja vas više interesuju obiđete i detaljnije, uđete u muzeje, odete na ture… Ove možete pronaći neke od tura za izabrani grad, a u dosta slučajeva je jeftinije turu rezervisati online nego na licu mesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *