BUKUREŠT NOVA GODINA – 90€ DVE POVRATNE AVIO KARTE I 3 NOĆENJA ZA DVOJE

Dočekajte Novu godinu u Bukureštu po ceni od SVEGA 90€ za paket aranžman za dvoje. Povratna avionska karta za Bukurešt iz Temišvara iznosi 22€, a termin putovanja je 30.12.-02.01.2019. Takođe, po istoj ceni možete ići ili se vraćati i koji dan ranije odnosno kasnije.

Možete biti smešteni u ovom hostelu po ceni od 23€ po osobi za tri noći odnosno 46€ za dvoje ili u ovoj dvokrevetnoj sobi u Ibis hotelu za 138€ za 3 noći. Oba smeštaja nalaze se blizu centru grada, što je vrlo važno a imaju i visoke ocene. Ukoliko raspolažete većim budžetom i ne želite da budete smešteni u ovakvom tipu smeštaja možete na OVDE naći neki drugi apartman ili hotel.

Do Temišvara možete stići kolima ili preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x25x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *